Eilandhoppen met de leukste pontjes

Eilandhoppen van en naar de Hoeksche Waard: dat kan met de Deltapontjes. Karakteristieke scheepjes maken elke overtocht tot een belevenis. Met de pontjes kan jong en oud letterlijk en figuurlijk alle kanten van het het Haringvliet op. Haren in de wind, fiets in de hand en genieten van het natuurschoon om je heen.

Op elk vaartuig kan de fiets mee aan boord. Met het fietsknooppuntensysteem kun je op eenvoudige wijze een leuk rondje fietsen over één of meer eilanden. Onderweg kun je pauzeren bij een van de vele horecagelegenheden. Ook voor kinderen is een overtocht met een pontje een avontuur. Ofwel: de Deltapontjes vervelen nooit. Niet voor niets worden de Deltapontjes ook wel de leukste pontjes rondom de Hoeksche Waard genoemd!

Meer informatie

Op dit moment hard gewerkt aan de brochure Deltapontjes 2019. Hierin komt verdere informatie en vaartijden van de pontjes. In totaal varen er 9 bootjes, dit is inclusief Expeditie Haringvliet. De pontjes varen tussen de Hoeksche Waard, Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Moerdijk. De meesten varen tussen eind april en eind september, maar sommige varen het hele jaar door voor woon-werkverkeer.

Kijk voor de actuele dienstregeling van het Rondje pontje op de website van Veerdienst Lucretia en Veerdienst Anna.

Hier vindt u de Deltapontjes brochure van 2018 met informatie en vaartijden.

 

Press for more information about ferries in and around Haringvliet.

 

Mehr info über die schönste fähren um den Haringvliet.