Open Atelier dagen in de Hoeksche Waard

De kunstroute in de Hoeksche Waard is een jaarlijks terugkerend evenement, deze keer in het oosten van de A29. Op 10 locaties tonen 24 kunstenaars en 3 gastexposanten een scala aan kunstuitingen, zoals olie- en acrylschilderijen, grafiek en tekeningen, cortenstalen en houten objecten, bronzen beelden, film, glaskunst en keramiek. De locaties worden op straat aangegeven met een wit A-bord.

Deelnemers

Deelnemende kunstenaars zijn Marianne Blok, Lida Blokland, Els van den Boogaard, Hetty Bouman, John Dalessi, Margot Deden, Ria Dijke, Riana Eckhardt, Ton Erwich, Jos Gielen, Hennie Hut, Anne-Mie de Leeuw, Marlene Nobel, Jan van Noort, Kees Plomp, Aris Roskam, Cas Schook, Otto Stroober, Jessica Telgt, Theo Verhoeff, Eleonore de Vet, Annemieke Vonk, Marijke van der Wiel en Ineke Zwartbol. Gastexposanten zijn Frans van de Berg, Nathalie Brienen en Henk Kuizenga.

Op www.hoekschewaardsekunstenaars.nl kunt u lezen welke kunstenaars zich op welk adres bevinden. Deze informatie is ook te lezen in de gratis overzichtsbrochure, verkrijgbaar in Galerie Kunstkijk (Molendijk 8, Oud-Beijerland), de VVV (Molendijk 39, Oud-Beijerland) en de bibliotheken in de Hoeksche Waard.