Ponymarkt 2.0 Puttershoek

Beleef Puttershoek op zijn best, tijdens de Ponymarkt 2.0 die in het teken staat van ‘Het Wilde Westen’.

Struin langs de kramen en geniet van de gevarieerde optredens van Hoekschewaardse talenten, zoals het Slagwerkorkest van MaasMuziek, Sport- en Dansstudio Binnenmaas, Popkoor Pop-Up en Door Visser & Band. Strijk neer op één van de terrassen met iets lekkers van de diverse foodaanbieders en leef mee met de talenten die deelnemen aan de talentenjacht “Ponymarkt’s Got Talent”.

Moedig de 150 renners van de Omloop van de HW aan, of juich de deelnemers toe die deelnemen aan de prestatieloop voor het goede doel van Roparun. Of beter nog: loop zelf mee! (ook voor kids!)
Inschrijven voor de prestatieloop kan via: https://inschrijven.nl/form/2019052550393-nl

Op de vernieuwde Ponymarkt 2.0. vindt geen paardenhandel meer plaats en er zijn ook geen aanbieders van artikelen voor de paardensport. Kids kunnen wel ritjes maken op speciaal getrainde pony’s maken en… de kermis is er weer! Deze is donderdagmiddag 23 mei tot zaterdagavond 25 mei geopend.

AfterParty in ’t Veerhuys en ’t Centrum

De dag wordt afgesloten met een afterparty in Café ’t Veerhuys, met DJ Stayfan en DJ Danzz! Ook in Café ’t Centrum kun je tot in de kleine uurtjes een feestje bouwen.

 

Check voor actuele info en het programma het FBevent http://bit.ly/Ponymarkt25mei