Toost Foodtruck Festival

Het lekkerste reizende festival van het jaar komt voor de eerste keer naar de Hoeksche Waard! In het weekend, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei, strijkt de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Laningpark. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en zondag van 13:00 tot 21:00 uur, en de toegang is gratis!

Toost Foodtruck Festival

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 14 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaal-bieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium, de kidscorner met het hele weekend door creatieve workshops en een zweefmolen.

Het rollende podium

Het hele weekend door is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero’s van De Platenbakker, en favoriet DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.

Meer informatie

Het evenement wordt gehouden van 10 tot en met 12 mei in het Laningpark in Oud-Beijerland. De toegang is gratis. Neem ook eens een kijkje op de website.