Blijf een nachtje slapen in een Hotel

Een nachtje in een van de hotels blijven slapen in de Hoeksche Waard? Voor elke smaak en voor elk budget is er een unieke overnachtingsplek te vinden. We hebben er drie uitgelicht.  Alle hotels vind je via de website van het VVV.

Hotel De Hoogt in Maasdam
Hotel Restaurant de Hoogt is gevestigd in het Zuid-Hollandse dorp Maasdam, gelegen in de Hoeksche Waard. Het kleine familiehotel met 12 sfeervol ingerichte kamers biedt niet alleen een fijne vakantie in deze prachtige omgeving. Hotel Restaurant de Hoogt is gevestigd in het Zuid-Hollandse dorp Maasdam

Hotel Opus One in Numansdorp
Dit sfeervolle hotel ligt in de gezellige winkelstraat van Numansdorp. Op loopafstand van de binnenhaven staat het 19e eeuws monumentaal pand dat met heel veel zorg en smaak is verbouwd tot een gerieflijk hotel. De 7 kamers, waarvan 1 suite, zijn allen uniek en variëren van “klein” en smaakvol tot ruim en opwindend mooi. De keuze is aan de gast, die hoe dan ook een sfeer aantreft die er helemaal op gericht is om een gevoel van ontspanning teweeg te brengen. “Home away from Home”

Herberg Hotel Tiengemeten
Rust, ruimte en wijds uitzicht en dat op steenworp afstand van de Randstad. Stap op de pont naar het eiland Tiengemeten en ervaar de weldaad. Onder de rieten kap van de herberg zijn zes stijlvolle 2-persoonskamers voor een onvergetelijk verblijf. Elke kamer is op de eerste verdieping en kijkt uit over Tiengemeten én over het Haringvliet. Gewoon voor een dagje of voor een paar dagen. Even helemaal opladen.