Winkelen

Van de bekende winkelketens, authentieke boetiekjes, unieke cadeauwinkeltjes tot woonwinkels. Je vindt het allemaal in de Hoeksche Waard. En parkeren is overal in de Hoeksche Waard gratis! Uit iedere gemeente van de Hoeksche Waard een winkel tip.

Oud-Beijerland
Het historische centrum van Oud-Beijerland heeft de authentieke sfeer van een dorp met stadse allure en trekt van oudsher veel bezoekers van binnen en ver buiten de Hoeksche Waard.

Puttershoek
Het winkelcentrum van Puttershoek is een compact en gezellig winkelcentrum met meer dan 30 winkels op het gebied van mode, lifestyle, eten & drinken en dagelijkse boodschappen.

Zuid-Beijerland
In Zuid-Beijerland is Konijnendijkmode met een pand van 4000m2 een echte blikvanger, waar je naast winkelen ook kan ontspannen in Grand Café The Ritz.

Numansdorp
Naast de bekende winkelketens zoals HEMA en Marskramer, vind je in de Voorstraat van Numansdorp ook de ambachtelijke slager, bakker, groetenman én kaasboer.

Strijen
De unieke dorpskern van Strijen heeft een diversiteit aan winkels. In de winkelstraat van Strijen vind je bijvoorbeeld Gemivaria, een cadeau- en kopieerwinkel waar ongeveer vijftien mensen met een verstandelijke beperking werken. Gemivaria verkoopt producten die gemaakt zijn door cliënten uit de activiteitencentra in de Hoeksche Waard of uit het eigen Gemivaria-atelier. Daarnaast heeft Strijen twee grote woonwinkels Reedijk Wonen en Den Bommel  meubels.